IN2, Ecooo y el ayuntamiento de Rubí se unen para dar una solución a estas problemáticas y aportar una solución con ayuda de un paquete de software para el control de los gastos y costes energéticos compuesto por una aplicación para la gestión en las administraciones públicas y las organizaciones privadas y una APP de uso público para comunicar,  concienciar y hacer partícipes a la sociedad de estos cambios.

Ecooo és una empresa sense ànim de lucre fundada l’any 2005 i centrada en tot tipus d’accions que activen la ciutadania a favor d’un nou modelo energètic, net, sostenible i en mans de les persones per a les persones.

Com empresa sense ànim de lucre, els beneficis de les seves activitats es destinen a projectes i activitats relacionades amb la informació, la sensibilització i l’educació en matèria d’energia, medi ambient i promoció d’un sistema econòmic basat en el respecte als drets socials i el medi ambient.

Per més informació, visiteu:
www.ecooo.es

logo-Ecoo-HD
logo-in2

IN2 és una empresa tecnològica, creada l’any 1994 íntegrament amb capital local, experta en el desenvolupament i implementació de solucions integrals basades en tecnologies de codi obert, ajudant als nostres clients a optimitzar la seva activitat en l’entorn 4.0.

IN2 ofereix als seus clients les eines digitals d’Internet necessàries per aconseguir els seus objectius com organització, garantir els seus resultats y millorar l’eficiència dels seus processos.

Durant dues dècades IN2 ha desenvolupat nombrosos projectes en el sector públic, especialment en aquells que generen espais de comunicació amb els ciutadans.

Per més informació, visiteu:
www.in2.es

La ciutat de Rubí, situada a 20 km de la ciutat de Barcelona, ​​ha llençat el projecte Rubí Brilla, una estratègia per promoure l’eficiència energètica i l’ús d’energia renovable en els sectors industrial, comercial, domèstic i públic, com un mitjà per municipis més competitius i ambientalment sostenible.

El reconeixement de Rubí Brilla prové dels resultats assolits des del seu inici l’any 2011, que inclouen, entre altres, una reducció de més de 3.000 t d’estalvi de CO2 en instal·lacions municipals, incloses 11 escoles públiques i 4 instal·lacions esportives, 15% de reducció en l’electricitat en projectes que han implicat més de 300 famílies, 41 negocis sostenibles certificats i més de 300 indústries, 2 universitats i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

Per més informació, visiteu:
https://www.rubi.cat/ca/ajuntament/projectes-estrategics/rubibrilla?set_language=ca

10-0

Our City Our Energy ha estat desenvolupada per:

amb la col·laboració de:

© Tots els drets reservats Our City Our Energy